Acquire

BENZINE, DIESEL, ELEKTRISCH OF HYBRIDE?Wat is het nu? Opel helpt u kiezen met het Driver DNA.

Je denkt aan een nieuwe wagen, maar je twijfelt nog? Dat is normaal. Ga ik volledig elektrisch? Kies ik voor een hybride of past een verbrandingsmotor nog steeds het best bij mijn rijgedrag en persoonlijke wensen? We zouden haast verloren rijden in het brede aanbod van vandaag. Daarom helpt Opel u graag op weg met het Driver DNA. Zo kunt u een beter geïnformeerde keuze maken bij de aankoop van uw volgende wagen.

Driver DNA

ONTDEK UW PERSOONLIJKE DRIVER DNA

Om uw Driver DNA te bepalen, houden we rekening met verschillende factoren. Het aantal kilometers dat u gemiddeld aflegt, de afstanden, de verbruik- en gebruikskosten, het rijgedrag en uiteraard ook het fiscale aspect.

VOOR ELK DRIVER DNA EEN OPEL

Bij welk Driver DNA u ook uitkomt, Opel heeft altijd een geschikte wagen in het gamma. De nieuwe Corsa-E is een 100% elektrische stadswagen en ook de Grandland X plug-in hybride valt op met zijn geavanceerde aandrijving en lage uitstoot. Daarnaast zijn er vele benzine- en dieselmodellen die uitblinken in hun klasse op het vlak van technologie, comfort en efficiëntie.

BENIEUWD WELK DRIVER DNA U HEBT?